30 MARS!

Ahh,sorry för att jag inte har bloggat dom två senaste dagarna..men aja!
Idag har fyller jag år så! Ikväll blir det lite kalas för släkten,tacos och cupcakes! <3 sen så bill ni säker veta vad jag fick i present idag på morgonen, eller ?? Ni kan få reda mera ikväll om ni vill? eller är ni så nyfikna?? bild på allt kommer då ikväll :)) men iaf fick en mobil och lite kläder.. oooppss! Sa jag too much nu eller?? men vilken mobil jag fick säger jag inte, men min nya Samsung Galaxy Gio är bara för cool asså ;) ojdå, oopsi, OMG sa jag nåt eller?? Pucko jag <3 Hehe, lyssnar lite på spotify,, varit så osocial men mobilen idag :D Haha, men vad är man inte med en ny mobil liksom??
Men..
Ciao ! <3

Dagens Hiss&Diss!

Dagens heta ämnen är : Våren och Reklam på Spotify!
Dagens HISS : Idag hissar jag VÅREN! för att..när man är ute med hunden sårunt sjutiden då solengår ner :P Så är det jätte mysigt ute,lite fuktigt i luften,hör fåglarna kvittra och solen är på väg ner och hela himlen blir typ orange.. Se några knott flyga förbi, det är helt Awsome!!
Dagens DISS! : Blir självklart reklamen på spotufy.. ibland kan den kommer mitt under en låt eller precis när låten är slut! Så jobbigt..och premium är ju så dyrt! Så tyvär Spotify..ni får en stor diss från mig ikväll.

Några bilder från igår!


27/3

Åhhhh my Gud!
Nu är det verkligen nedräkning!! Okej,jag kanske börjar bli lite tjatig..men iaf!! 3 DAGAR KVAR!! <3 "HAPPY FACE!"
Och ja..imorgon är det work-shop! ska bli jätte kul! och på lördag blir det kalas för löwly Alvira! fyller tre..så kul blir det! så grymt söööthh!! <33 Hahha okej men nu så ska jag berätta för er en sak.. att idag hade vi matte..och jag har fyra uppgifter kvar på det röda kapitlet och sen börjar jag i mera tornet..och sen att vi har haft SO/NO idag...pratat om mattsmälltningen..det är väl NO? Sen har vi ätit Amerikansk pastasallad ?? var väll ganska gott..? eller..?? Men nu ska jag försöka att lägga ut bilderna, så
Ciao <3

HÖR UPP!!!

SISTA ANMÄLNINGS DAGEN ÄR DEN
30 MARS!!!
så anmäl er nu medans ni kan! Ni kan
även anmäla er i detta inlägget!

Hej sweetis!<3

Idag har man beställt en design av http://jojjjjoh.blogg.se/jojjodesign/ tror..eller rättare sagt VET! att den kommer bli awesome!<3 Haft syslöjd idag.. nästan klar på lapptäckstekniken nu..ska bara stoppa den med vadd.. :D
Nötar i den här listan solosång som jag ska kunna tills på ONSDAG? fast det är bara tre låtar av dom då.. Båda Timotej-låtarna och Lisas låt.. :) Haft lite matte och NO idag..asså NOn var det tråkigaste som hända på HELA dagen!! Snackade om skelettet i drygt 90 minuter? ahh sååå grymt jobbigt det va! Ätit lite mellis,druckit oboy ;) Det ugigaste med denna veckan är att det inte är någon sång denna fredagen..hela musikskolan skulle typ spela in något eller nåt! Men det roligaste med denna fredagen är att jag FYLLER ÅR!!! <33 "HAPPY FACE"
Annars så gör jag inte så mycket.. ska lägga upp lite bilder på Ronja har jag tänkt mig! men då blir det dom bästa bilderna!!
Men..Caio! <3 :**

Loppis i Folketspark..

Har jag och mamma varit på idag..fyndade ett par äkta converse ett par vita.. och ett gäng oandvända locktångar! det fanns i den lådan,två locktångar,en värmetång och en krus och platttång! så nöjd med det! Sen idag har jag bestämt att vi ska äta våfflor! eftersom det är våffeldagen,har ni ställt om klockan? gör det så ni inte glömmer det! Tranan har kommit till mig! Yeah :D lämnade en kexchoklad,choklad ägg och en twix :D "HAPPY FACE" <3
Äntligen har jag fått igång spotify!! OMG "happy face.." tog typ evigheter!
haha,ska lägga upp lite bilder har jag tänkt mig att göra,igår så gjorde jag inte så mycket på bloggen..hade inte så stor lust igår eftersom det är såååå himla varmt!! Lyssnar just nu på detta underbara album som jag har gjort..
2012
lyssna vettja!
Nej,nu ska jag fixa bilder och designen!!
Ciao!<3
Ps. I love you all! <3 Ds.

Hej sweethearts! <3

Hej, idag är jag slö som vanligt på lördag.. ska lägga upp lite bilder idag.. och lär känna mig genom 7 dagar är snart slut men ni kan fortfarande läsa i det arkivet.. ska väll göra mera sånt så ni verkligen vill läsa min blogg och verkligen typ känner mig!
Kollar facebook lite och typ lanar i låten stormande hav ska kunna den tills på onsdag då work-shopen drar igång..och ja, skratta inte nu..men jo jag spelar GSM med... :D haha, idag när jag vaknade lyssnade jag lite på radion..och då på reklamen så var det någon sida som reklamerade at man skulle köpa enhöringens hemlighet! Asså OMG säger jag bara.. måste gå nu men aja..ses sen då!
Ciao! <3
Ps. måste kolla på Twilight med någon ikväll! Ds.

Är ni lika galna i Twilight som jag?

Kolla in denna sidan då så kan ni köpa Twilight filmen!The Twilight Saga : Breaking dawn part 1
http://cdon.se/film/the_twilight_saga%3a_breaking_dawn_-_del_1-7727497

Så finns det några klipp här som jag tycker ni ska kolla på!
http://youtu.be/rdUpdenhigw
http://youtu.be/w6KYjytwr1w
http://youtu.be/p1OHXR63a38
http://youtu.be/CScK6D3KROM
Här är bara några av alla videos från Twilight!

( Lär känna mig dag 5) I'm start to cry.. <3

Så himla fin musik!
Älskar Twilight för den delen..men gud! börjar nästan gråta! så fort jag hör denna!! <3
http://youtu.be/w6KYjytwr1w

Va sjuk igår..

Så jag bloggade inte alls igår!
Kollade på Twilight heeeeelllaaa dagen! <3
Så grymt,cyklade hem från skolan inann lunch igår och hade så sjukt mycket värk...
Men det ska vi inte prata om nu,,Va i skolan idag och gjorde prov,hade sång två ggr..och så sen efter skolan så var jag Sara,Ida,Parsa,Lucas och Kalle ute och cyklade..var nere vid hamnen och fotade lite! Bilder kommer!!
Blev jätte fina bilder..tycker jag! Alla bilder ni kommer få se i denna bloggen är tagen med systemkameran SONY SH0006...Så står det på linsen iaf.. :PP
Ciaooo! <3
Ps.det var asa skönt väder idag! max +20 grader i solen..det är helt AWESOME!! + att dagens vårtecken - 1 humla.3 fjärilar varav 2 nässelfjärli och en citronfjäril! och två bin!! Ds.

Dagens Hiss&Diss!

Heta ämnen idag! killar ochsönder färgat hår!


Hiss :  Idag ska jag hissa killar! Jag älskar verkligen er! Inte för att jag går och blir kär.. Utan att jag älskar verkligen er killar för att till er kan man berätta helt sjuka saker till,jag har tur och har sådana fantastiska killkompisar som man kan lita på och berätta det mesta på! Ocj jag hissar en speciell person i detta läget jag tror han vet vem jag hissar!
Jag vill bara säga till dig! I LOVE YOU!! <3
Diss : Jag dissar sönder färgat hår!! Det ser trisst,slitet,trasligt,ofräscht,gammalt och helt "äckligt" ut...det är vad jag tycker så nej tack till sönder färgat hår!
Ciao! <3 :**

Lär känna mig dag 3

Jag har gjort många misstag i mitt liv som jag ångrar så sjukt mycket!
Ingen känner mig egentligen,alla har bara fått en dålig bild av mig för dom misstag jag har gjort,allt jag gör är fel!
här kommer en liten skrift som jag har skrivit
Ingen bryr sig om mig,alla tror ont om mig..Jag är inte sådan som ni tror jag är,ljuger bakom ryggen på en eller liknande! Alla sprider falska ryckten om mig,berättar mina hemligheter så jag inte kan lita på någon,jo en av alla mina riktigta kompisar kan jag lita på...dig! <3

Hoppas ni inte tror något on om mig nu..så jag skrämmer iväg er!
Ciao! <3

Onsdag

Hej på er!
7 dagar kvar till min födelsedag dåe :) <3
Ni ska få flera bilder från mina favoriter senare!
Ska iväg på Work-shop med musikskolan..ska bli såå kul!
Ingen ska typ med från vår grupp så... det blir trist :/ men jag har ju andra vänner också...
Förlåt..det blev ändrade planer igår så jag "hann" inte med att hissa oh dissa..eller att fota! :((
Men jag SKA lägga upp bilder på älskade Ronja sedan!! Om inte..så blir jag ARG på mig själv..LOVAR!!
Nu ska jag fortsätta leta bland hundraa taals bilder på Ronja Rövardotter..haha ;) sen så vill jag bara berätta at dom två hetaste ämnena i H&D handlar om killar och sönder färgat hår!!



så missa INTE ! <3
Ciao :**

Lär känna mig dag 2

Idag ska ni få se mina "bästa" foton!
Här är några av alla bilder!
Ciao!<3

Tisdag och <3

Hej på er all!<3
Tänkte ta och berätta lite här nu kort om min dag! Haft bild vart hos tandläkarn och matte,SO tror det var alla...?
Ska va med Karolina snart hon har varit på sin gittar,på musikskolan dåe!
Ska locka och sminka Karolina sedan och sen ska vi fota lite,bilder kommer!!
Så snart ska jag käka mellis med Karolina när hon kommer...ska hissa och dissa sen också!
Ciao <3

Lär känna mig dag 1

Mitt fullständiga namn är Maja Emma Elisabeth Albien.
Har en hund som heter Nova.
Har två bröder som heter Viktor Albien (6år) och Hugo(9år).
Mamma Jennie(35) och pappa Johan(35).
Jag föddes när mamma och pappa var 22 år gamla!
Mina intressen är : kompisar,fotografera,familj,musik,sjunga,hunden,läsa FRIDA och datorn!
När jag är inne på datorn brukar jag : Facebooka,blogga och fixa bilder eller överföra bilder från kameran!
Jag fotar på allt möjlöigt och imorgon ska ni få sen några av alla mina favoritbilder!
Kram!<3

Dagens Hiss&Diss!

Dagens två heta ämnen! : 1D & långa bilresor!



Dagens HISS! : Idag ska jag hissa 1D! One Direction! Jag är inget supppppeeer duuper fan precis men jag tycker om dom väldigt mycket! Sött pojkband från England! Och väldigt bra! Hur söta som helst och ja,dom har allt vad som krävs för att jag ska tycka om musiken!<3
Har du inte hört dom? Sök på Youtube vetja!
Dagens DISS! : Idag dissar jag långa bilresor! Det är kul att komma fram till "målet" man satt på resan men inte så kul att sitta och vänata! Även om det bara är 2 h resa så blir det jobbigt att bara sitta i bilen och glo! Så dagens stora diss!!!!

Tjena!

Ingen som vill va med i tävlingen? :c
Ajaa..skickar bilder till Malin,ätit mellis och nu sitter jag här och har så himelskt ont i huvudet!! Kollar lite på Youtube facebook oh ja,,annars gör jag inte så mycket!!
Är så trött att jag nästan dör,måste få OK från Malin typ innan jag lägger upp bilderna.. :)
Blåser är bara förnamnet här på ön asså! Först i skolan började det att åska,hagla/snöa och typ halv orkan. Och nu blåser det som in i hel*#*@ rent ut sagt! Börjat med lapptäcksteknik i syslöjden.. -.- *snaaark* så himla tråkigt så det är inte SANT! Våran lärare Micke har blivit pappa inatt så nu han har inte varit i skolan idag och nu kommer ju han va pappaledig,,han har redan varit det! Så enligt mig så fåååår han inte det.. Ni kanske undrar vad priset är i min tävling? Jo: Först en länk till din blogg och vinnarbilden!
Kanske inte är så märkvärdigt pris men..det är ju min första tävling..om denna går bra så blir det mycket bättre pris i nästa tävling!
Hiss och diss kommer snart,..
Puss! :*<3

TÄVLING! <3

Nu har jag tänkt att jag ska dra igång min första tävling!
Alltså blir det en fototävling!
TEMA: VALFRITT
REGLER: 1. Inga kollage! 2.du får redigera din bild men inte för överdrivet..
3. alla deltagare får bara medverka med 1 bild!
4. du lägger ut din bild på din blogg och kommenterar detta inlägget om att du är med och länkar din
blogg i samma kommentar!
Te.x   Jag är med! www.majalb.blogg.se
Hoppas ni är med!
OBS. Minst 5 personer måste vara med för tävling!
Senaste anmällan 30 mars!
Tävling avslutad :5 APRIL!

Lycka till!

Hemma och bloggen är aktiv!

Har ju inte bloggat nu under lördag och söndag så mycket..beacuse..har ju varit i Nässjö och då har jag inte hunnit blogga direkt! Haft dop för Ronja! Bilder kommer! Ska duscha snart och nu har pappa kommit hem från en weekend  Irland(Dublin) kanske ska va med i en fototävling! Vad tycker ni? Kommentarer tack! :)
Ni vill väll lära känna mig bra eller? det kan ni läsa imorgon i ett nytt "arkiv"..typ! :D
nä nu mååååste jag duscha,,, hiss och diss kommer häääär under -.-
Dagens HISS : Jag vill hissa idag att vakna av att man har en skrattande/skrikande 9 månaders tjej sittande på mig! Den känslan är liksom OBESKRIVLIG!!
Dagens DISS : Dagens stora feta diss är att först lämna dem 4 personerna som man älskar mest av allt i typ HELA världen och sen att sitta i en bil i drygt 2,5 timmar!! Kanske inte är så märkvärdigt men jo! min stora och riktigt feta diss!!

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaah <3

Hejj hejj!
idag kanske,bara kanske hinner jag göra ett videoinlägg! men bah kanske.. hoppas jag hinner,,typpp :D
Haft sånglektioner två gånger idag.Ensjälv på förmiddagen och en i grupp på eftermiddagen..
Men jag hinner nog inte att visa er dagens outfit på "enskild bild" om man säger så..jag kommer ju självklart att hissa och dissa idag då..antagligen på videon.. ?
Ska videochatta lite med Karolina..eller rättare sagt gör det nu! Ikväll blir det kalas i Kalmar för morbror och imorgon ska man åååkaaa bil i typ två timmar upp till underbra käraste Nässjö<3 dop för älskade Ronja
Kolla Keelas blogg lite,facebookar och chattar på facebook<3
Har säkert suttit i snart en halvtimme med detta inlägget..haha<3 Nej,men jag har lixom hållt på med massa annat och sånt..<3 men ska försöka videoblogga lite nu så
Ciao<3

God morgon!<3

Hej på er! Hemma själv med lillebror Hugo (8) ska snart cykla till skolan..mamma börja tidigt idag :/
Så efter skolan ungefär 14.10 är jag hemma och då ska det komma : hiss&diss,skoladagen,tips och dagens outfit! Och typ under lördag söndag kommer jag inte att blogga så mycket för vi ska till underbara Nässjö!
Så nu ska vi klä på oss och cykla till skolan!
Ciao!<3
Ps.LOVE YOU .....<3 D.s

Är med i tävling!<3

Jag är med i en tävling där jag kan vinna : header,design och mycket mer! och här är länken http://jojjjjoh.blogg.se/jojjodesign/
Varför jag vill vinna? Jo,för att jag är "ny" på blogg.se och jag behöver verkligen detta,jag har inte vunnit något sånt här innan och jag behöver verkligen vinna! +att jag aldrig får till en fin header eller en nice design!
håll tummarna för mig nu!<3

Hej på er alla!<3

Hejj mitt namn är Maja är 11 år..snart 12! 30 mars!<3
Jag har bloggat på www.bloggplatsen.se men upptäckt att detta är mycket bättre!
Jag kommer att ha som ett litet måste varje dag jag bloggar! Jag hissar och dissar, dagens outfit,min dag i skolan.. och lite tips om jag hinner som jag ska hinna! Så jag hoppas ni kommer att följa bloggen! Jag kanske ska börja och berätta lite om mig själv? Eller vad tycker ni?
Jag heter Maja,ålder ser ni ovan.. lever på Öland i ett tvåvånings hus med två syskon och mamma o pappa. Pappa jobbar(driver) Färjestadens Cykelaffär och mamma pluggar i KalmarLineuniversitetet. Har hund som heter Nova och hon är en dalmatin på snart 8 år? Går i skolan som en "vanlig" människa,läser FRIDA och är med kompisar,fotograferar mycket och bloggar. Älskar att baka också! Speciellt Cupcakes!<3 Är 157 cm lång och normalviktad tjej som är glad och rolig,sjunger typ alltid bland annat på musikskola oc i /dushen/ :D
Så nu hoppas jag att ni vet liiite grejer om mig. Om det är något ni undrar över så kan ni maila [email protected]
Berättar om min dag i senare inlägg!
Puss på er!<3 :***

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0